Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version
View: 588|Reply: 5

Cant get to the menu or anything after the update 204

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

29

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
29
Post time 2020-03-24 09:08:14 | Show all posts |Read mode
Hi,

I updated it to
firmware: 204P0
and then i cant seem to have it working as soon as it turn of it becomes like the Matrix some times in different colours or just in green Horozinaial lines. Please help how to get the box to work.

screen after the update

screen after the update
IMG_7981.jpg
Reply

Use magic Report

0

Threads

4

Posts

130

Credits

Member

Rank: 2

Credits
130
Post time 2020-04-11 23:25:31 From the mobile phone | Show all posts
Getting any help?
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

29

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
29
 Author| Post time 2020-04-14 03:41:44 | Show all posts
None... I have reset the box with ATVxperience and after it runs for a few mints the same screen appears and shuts off with a black screen. Thanks for asking..
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

4

Posts

130

Credits

Member

Rank: 2

Credits
130
Post time 2020-04-25 19:34:46 From the mobile phone | Show all posts
AGL123, have you tried changing the Hdmi-cable ?
Reply Support Not support

Use magic Report

333

Threads

2554

Posts

7788

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
7788
Post time 2020-04-26 16:22:54 | Show all posts
AGL123 replied at 2020-04-14 03:41
None... I have reset the box with ATVxperience and after it runs for a few mints the same screen app ...

Hello,
If this problem occurs, it is likely that there is a problem with the HDMI port or HDMI cable. Please try to replace the HDMI cable or replace the display. If the problem persists after replacement, please contact the seller to replace it, or contact our after-sales mailbox to arrange for repair.
Email: beelinkservice@bee-link.com
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

29

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
29
 Author| Post time 2020-04-28 01:18:46 | Show all posts
Hi,

Yes, i moved the box to another TV, as well as tried different HDMI as well before i wanted help.. I will email the service team..

Tks
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Sign up

Points Rules

Close

Webmaster RecommendedPrevious post /1 Next post

Quick Reply To Top Return to the list