Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version
View: 1169|Reply: 4

No Sound after clean reinstall

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

15

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
15
Post time 2019-06-03 01:30:20 | Show all posts |Read mode
Hey Bees!

I've done a fresh reinstall with Win 10 1903 64bit and now I do not have any sound.
I also cant' see any Sound device in the Device Manager.
Where can I find any BIOS and Drivers for the Beelink U55 Device?

Many Thanks
Beelzeboss
Reply

Use magic Report

1

Threads

59

Posts

300

Credits

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

Credits
300
Post time 2019-06-03 18:44:30 | Show all posts
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

18

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
18
Post time 2019-07-19 01:42:45 | Show all posts
Hello,

Is is possible to have the driver only ? not the full windows iso file ?
I do have W10 pro, don't need home version.

Thanks a lot Beelink
Reply Support Not support

Use magic Report

333

Threads

2564

Posts

7818

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
7818
Post time 2019-07-19 09:38:12 | Show all posts
lolowerde replied at 2019-07-19 01:42
Hello,

Is is possible to have the driver only ? not the full windows iso file ?

U55   drivers

https://mega.nz/#!yux1zI4I!Q0i1r ... 2j0vAxaCahLf7hWX8ZM
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

18

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
18
Post time 2019-07-21 16:51:10 | Show all posts
Thanks a lot !! :)
Let's try with these..
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Sign up

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list