Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version
123Next
Return to list New
View: 2843|Reply: 20

Problem power button

[Copy link]

1

Threads

17

Posts

149

Credits

Member

Rank: 2

Credits
149
Post time 2018-08-27 02:09:39 | Show all posts |Read mode
Hello good day, a few days ago I got my "Beelink SII" all very well, but after activating the "Wake On Lan" function I had some problems, activated the option in the BIOS and made the adjustments in the system, although I did all the steps correctly I can not turn on the computer by "wake on lan" but I got the problem of the power button, if I turn off the computer, it no longer turns on, what I have to do is disconnect the cable from the electrical power and reconnect it, only then I can make it turn on, or also leave the button pressed for 10 seconds, release and press again, this way it also turns on again.

I already tried disabling "Wake on lan" but the problem continues, I also reinstalled the whole system but this did not correct anything, I hope you can help me, thank you very much!
Reply

Use magic Report

1

Threads

17

Posts

149

Credits

Member

Rank: 2

Credits
149
 Author| Post time 2018-09-08 04:16:23 | Show all posts
What bad support from the brand. Days without any serious and concrete answer.
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

333

Threads

2549

Posts

7776

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
7776
Post time 2018-08-27 15:15:13 | Show all posts
hello
WOL is not supported after the machine is shut down abnormally, and it will not be able to boot. You need to re-plug the power, then you can boot normally, and you can use Wake-on-LAN after normal shutdown.
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

17

Posts

149

Credits

Member

Rank: 2

Credits
149
 Author| Post time 2018-08-27 22:16:37 | Show all posts
I do not turn off my computer abnormally, I turn off from the system and the problem continues, it seems a software problem rather than hardware. I have to press the button for 10 seconds, release and press again to turn it on, it is always like that, or disconnect the power cable and reconnect it so that it turns on.
Reply Support Not support

Use magic Report

333

Threads

2549

Posts

7776

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
7776
Post time 2018-08-28 10:16:32 | Show all posts
yban replied at 2018-08-27 22:16
I do not turn off my computer abnormally, I turn off from the system and the problem continues, it s ...

After we tested, WOL LAN can be used normally. It may be that you have an error when setting WOL. You can try to turn off Wake On Lan in the BIOS and restart to see if it is normal.
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

17

Posts

149

Credits

Member

Rank: 2

Credits
149
 Author| Post time 2018-08-28 10:51:27 | Show all posts
I already did that several times, nothing works, I did many tests before sending my problem.:'(
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

17

Posts

149

Credits

Member

Rank: 2

Credits
149
 Author| Post time 2018-08-28 12:18:35 | Show all posts
I leave the photos of my BIOS so they can see how it is. Thank you!

BIOS settings
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

17

Posts

149

Credits

Member

Rank: 2

Credits
149
 Author| Post time 2018-08-28 12:19:31 | Show all posts
I leave the photos of my BIOS so they can see how it is. Thank you!

BIOS settings

Reply Support Not support

Use magic Report

333

Threads

2549

Posts

7776

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
7776
Post time 2018-08-31 10:10:20 | Show all posts
yban replied at 2018-08-28 12:19
I leave the photos of my BIOS so they can see how it is. Thank you!

BIOS settings

hi
Please contact the after-sales service for this question, please send the specific question to our service mailbox.
service email: beelinkservice@bee-link.com
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

17

Posts

149

Credits

Member

Rank: 2

Credits
149
 Author| Post time 2018-08-31 12:24:30 | Show all posts
I had already posed my problem to the mail, but they answered this:

"hello, friend

Sorry, delayed reply to the email and we tested your issue.

  WOL is not supported after the machine is shut down abnormally, and it will not be able to boot. You need to re-plug the power, then you can boot normally, and you can use Wake-on-LAN after normal shutdown. "

So I published here to see if anyone else could help me, I get the impression that they try to blame me for the problem, there are similar problems here in the forum, but I see no serious and official response from you. I really hope you can help me, I am willing to collaborate to solve it, I needed the machine to work remotely, but now I need to go and unplug the cable and reconnect.

It's something unpleasant.
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Sign up

Points Rules

Close

Webmaster RecommendedPrevious post /1 Next post

Quick Reply To Top Return to the list