Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version
12
Return to list New
Author: beelink

GS1_106N0 (2G+16G)

[Copy link]

0

Threads

4

Posts

84

Credits

Member

Rank: 2

Credits
84
Post time 2018-01-28 00:14:23 | Show all posts
There are many improvements in this update but i find a bug. In every reboot the box looses the HDMI resolution setting.
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

20

Posts

97

Credits

Member

Rank: 2

Credits
97
Post time 2018-01-28 01:49:59 | Show all posts
Michaeldb replied at 2018-01-26 17:03
Looks like all apps, not 100% sure. I see a lot of games on the loading page. Any specific thing i c ...

Synology if you could. You should see at least 10 or 11 apps from them. I had a problem specifically with DS Video. It showed as installed, but no way to open it. The shortcut was removed and it would not show up in the play store. Thanks!
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

20

Posts

97

Credits

Member

Rank: 2

Credits
97
Post time 2018-01-28 01:49:59 | Show all posts
Michaeldb replied at 2018-01-26 17:03
Looks like all apps, not 100% sure. I see a lot of games on the loading page. Any specific thing i c ...

Synology if you could. You should see at least 10 or 11 apps from them. I had a problem specifically with DS Video. It showed as installed, but no way to open it. The shortcut was removed and it would not show up in the play store. Thanks!
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

20

Posts

97

Credits

Member

Rank: 2

Credits
97
Post time 2018-01-28 01:52:52 | Show all posts
Edited by shwabo at 2018-01-28 01:54

also I have no idea why it double posted my reply in here, but I see it happened to you as well. :dizzy:
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

20

Posts

97

Credits

Member

Rank: 2

Credits
97
Post time 2018-01-28 11:37:25 | Show all posts
Nevermind. I upgraded via USB to 106N0 and all seems well now. Google Play is working. I did not have to enable audio hdmi as it was selected already. If I run into anything else I will post back. Thank you Michaeldb for checking google play. Thank you beelink for fixing the firmware. :D
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

14

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
14
Post time 2018-02-06 01:46:10 | Show all posts
This firmware works better than 104N0. But I still have a problem with disconnecting the internet. 4-5 times a week disconnects the TV box from the Internet (Ethernet-DHCP and Wifi). After restarting the TV box, everything is OK. I also made a factory reset. It does the firmware 103N0,104N0 and 106N0. The internet connection to the box is OK. Other TV boxes (such as GT1 ultimate) on the same internet connection will not disconnect. Please check.
I have a second problem. While watching a video (Kodi, Youtube, IPTV), there is still a small problem with the refresh rate of the image (I notice small image mistakes). I tried different settings. Nothing will help. Other my TV boxes have smooth video playback.
Reply Support Not support

Use magic Report

6

Threads

29

Posts

186

Credits

Member

Rank: 2

Credits
186
Post time 2018-02-06 13:44:58 | Show all posts
Every time I shut down the box and start it up I have to re-enable HDMI audio output.
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

20

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
20
Post time 2018-02-10 04:01:12 | Show all posts
stelakis1914 replied at 2018-01-28 00:14
There are many improvements in this update but i find a bug. In every reboot the box looses the HDMI ...

The same happens to me
and the hdmi runs out of audio
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

20

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
20
Post time 2018-02-10 04:06:07 | Show all posts
I have updated to the 103NO and then to the 106NO
The GS1 at each start-up of electricity is unconfigured
the screen does not keep the settings
HDMI audio is disconnected
my wireless Logitech keyboard (Spanish) is unconfigured :'(

Is it better to update by USB?
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

14

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
14
Post time 2019-07-15 17:03:16 | Show all posts
Hi,

Im using 107NO and don't have sound using optical cable.

Already try below:
1. Reset to factory default.
2. Set "Sound" -> Audio output mode -> AUDIO_SPDIF. Try other option also like enabling "AUDIO_CODEC" and "Enable pass through"

Device:
Model : Beelink GS1
Android ver: 7.1
Android Security patch level: 5 Nov. 2016
Kernel ver: 3.10.65
Build Number: 107N0

Question: If I downgrade to 106N0 should fix the problem?.

If we have other option please let me know. Thanks
Reply Support Not support

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Sign up

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list